HeaderFOTOwebsite3.jpg
  • Deelname aan de Pieter Stuyvesant Kuiertocht is vrijwillig en geheel op eigen risico. De organisatie van de Pieter Stuyvesant Kuiertocht kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen, schade aan of diefstal/verlies van bezittingen voor, tijdens of na de tocht.
  • We wandelen op wisselende ondergronden (zand, gras, steen en/of asfalt) daarom is de Pieter Stuyvesant Kuiertocht niet/minder geschikt voor rolstoelgebruikers en kinderwagens.
    Snelwandelen of looppas is niet toegestaan. Nordic Walking is wel toegestaan zolang u andere wandelaars niet hindert.
  • Jongeren tot en met 12 jaar mogen alleen meewandelen onder begeleiding van een volwassene. 
  • Tijdens de tocht dient u aanwijzgingen van de organisatie en verkeersregelaars op te volgen. 
  • Na aankoop van een ticket voor deelname aan de Pieter Stuyvesant Kuiertocht kan deze niet worden geannuleerd. Enkel met een doktersverklaring die aantoont dat u niet in staat bent de tocht te lopen, kunt u uw inschrijfgeld terugkrijgen. Eventuele andere omstandigheden voor annulering van uw deelname en retournering van uw inschrijfgeld is aan de beoordeling van het bestuur.
  • Tijdens de tocht worden er foto- en filmopnames gemaakt voor publicitaire doeleinden. Wilt u niet gefotografeerd of gefilmd worden, geef dat dan aan bij de betreffende fotograaf of filmer of zorg er zelf voor dat u niet herkenbaar in beeld wordt gebracht. In onze privacyverklaring staat welke gegevens we met welk doel vastleggen.