HeaderFOTOwebsite3.jpg

Zaterdag 1 juni 2019

Zeer geslaagde 9e Pieter Stuyvesant Kuiertocht in De Blesse  

Ruim 2600 wandelaars!! De 9e Pieter Stuyvesant Kuiertocht op zaterdag 1 juni 2019 was een groot succes!

Alles werkte mee: zonovergoten weer, ruim 2600 enthousiaste wandelaars, vele tientallen vrijwilligers, veel publiek, geweldig entertainment, het kon niet op!
Foto's vindt u op onze Facebookpagina. We hopen zsm ook op deze site foto's en een filmverslag te plaatsen.

Wij kijken terug op een geweldige dag en hopen jullie op zaterdag 4 juni 2022* terug te zien voor de 10e editie van onze Kuiertocht!!

 

*Vanwege de coronamaatregelen hebben we besloten de kuiertocht van 2021 uit te stellen naar 3 juni 2023. 

Pieter Stuyvesant Kuiertocht start op manege

 Foto: Lenus van der Broek

De Zuid-Friese gemeente Weststellingwerf is een heerlijke regio om te wandelen.  Met bos, water, natuurgebieden en het typerende coulissenlandschap, is wandelen door Weststellingwerf een beleving.

De stichting Pieter Stuyvesant Kuiertocht organiseert een keer in de twee jaar (oneven jaren), op de eerste zaterdag in juni, een eendaags wandelevenement.
Inmiddels is de Pieter Stuyvesant Kuiertocht uitgegroeid tot een evenement met grote regionale allure.  Ook op de landelijke wandelkaart neemt de Pieter Stuyvesant Kuiertocht inmiddels een vaste plaats in. De tocht dankt haar naam aan de in Weststellingwerf geboren ontdekkingsreiziger Pieter Stuyvesant.

Op de hoogte blijven van het nieuws rondom de Pieter Stuyvesant Kuiertocht? Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrief.

Volg ons ook op Facebook!