HeaderFOTOwebsite3.jpg

Bij fanatieke wandelaars staat het al in de agenda gemarkeerd: de tiende Pieter Stuyvesant Kuiertocht (PSK) in het eerste weekend van juni 2021.
De voorbereidingen zijn gestart, creatieve ideeën gesmeed, routes globaal gepland... en toen kwam corona. Ook voor de organisatie van de PSK reden om eerst rustig af te wachten, maar inmiddels toch realistisch vooruit te kijken.
Gezelligheid en samen, zijn de belangrijkste pijlers van het wandelevenement. Reden voor de organisatie om te besluiten om de Kuiertocht een jaar uit te stellen.

Voorzitter Wim Plekkenpol: “De voorbereidingen van een editie duren meer dan een jaar. We waren dus al volop bezig met de tocht van 2021, die een heel bijzondere zou worden: namelijk de tiende editie! Dat is meteen de reden dat we geen concessies willen doen aan de charme van de Pieter Stuyvesant Kuiertocht. In overleg met alle betrokken zijn we unaniem tot het besluit gekomen de tocht een jaar uit te stellen. op naar 4 juni 2022! Dan maken we er vanuit Sonnega, de plek waar de Kuiertocht in 2002 ook begon, een bruisend jubileumfeest van!”