PSK-4.jpg

WOLVEGA – Voor de vierde keer lopen Bert en Alie Lankman op 1 juni de Pieter Stuyvesant Kuiertocht. Ze kochten vorige week exact het 1000e ticket voor deelname aan de wandeltocht. Voorzitter Wim Plekkenpol van de Stichting Pieter Stuyvesant Kuiertocht verraste hen met een brunchbon van Hotel Van der Valk in Wolvega. Hoteleigenaar Henk Matser reikte deze aan hen uit. Net als de voorgaande drie edities, schreef het echtpaar Lankman zich weer in voor de langste route van 40 kilometer.
Bert Lankman is geboren en getogen in Oosterstreek en woont tegenwoordig in Nunspeet. Het paar heeft een sportieve leefstijl. Het sporten en wandelen helpt Lankman zijn diabetes onder controle te houden, een geweldige motivatie.
Ze kijken er naar uit om zaterdag 1 juni weer mee te lopen met de Pieter Stuyvesant Kuiertocht.

Sinds de inschrijving vrijdag 1 maart startte, zijn er zo’n 1500 kaarten verkocht. Ook voor de 2000e deelnemer ligt er een smakelijke verrassing van Hotel Van der Valk klaar. Van der Valk is al jarenlang trouwe vriend van de Pieter Stuyvesant Kuiertocht. Inschrijven kan via www.pskuiertocht.nl. Volg ons ook op Facebook.

Lenus 1000e inschrijver 2019 web


V.l.n.r.: Wim Plekkenpol, Alie en Bert Lankman en Henk Matser van Hotel Van der Valk (Foto: Lenus van der Broek).